Providing Care for Elderly
3D House Location illustration
Document Service 3D Icon
discount voucher
language translation symbol 3d icon
3D Eco Price Tag Illustration
3D Notification Bell Icon. 3D Render Yellow Ringing Bell with New Notification for Social Media Reminder.
Contact messaging 3D illustration

Tulevaisuuden Hoiva: Monihoivan Tekoälyratkaisut Muuttavat Ikääntyneiden ja Vammaisten Arkea

Tulevaisuuden Hoiva: Monihoivan Tekoälyratkaisut Muuttavat Ikääntyneiden ja Vammaisten Arkea

Monihoiva ottaa käyttöön tekoälyn viimeisimmät innovaatiot, tarjoten mullistavia ratkaisuja, jotka tekevät ikääntyneiden ja vammaisten henkilöiden elämästä sekä itsenäisempää että laadukkaampaa.


Tekoälyn avulla kehitämme älykkäitä, henkilökohtaisesti räätälöityjä palveluita, jotka vastaavat kunkin yksilön tarpeita, edistäen heidän hyvinvointiaan ja tuoden arkeen merkittäviä parannuksia.

disabled woman working on laptop

Hyödyt ja tärkeät pisteet

Hyödyt ja tärkeät pisteet

Virtuaaliset Avustajat:

Monihoivan tekoälypohjaiset virtuaaliavustajat tarjoavat ainutlaatuista seuraa, käyden keskusteluja ja pitäen yllä yhteyttä käyttäjien kanssa. Ne voivat tarinoida, vitsailla tai tarjota stimuloivaa seuraa, räätälöitynä vastaamaan henkilökohtaisia kiinnostuksen kohteita ja sosiaalisia tarpeita. Tämä tekee päivistä vähemmän yksinäisiä ja tuo iloa ja elävyyttä käyttäjän elämään.


Mukautuva Oppiminen:

Tekoälyjärjestelmämme oppivat ja mukautuvat käyttäjänsä mieltymysten mukaan, tarjoten yhä henkilökohtaisempaa vuorovaikutusta ja seuraa. Käyttäjien toiveiden ja vuorovaikutushistorian perusteella tekoäly kehittää ainutlaatuisia keskustelupolkuja, tarjoten merkityksellisiä ja elämyksellisiä hetkiä.


Sosiaalinen Osallistuminen:

Monihoivan tekoälyratkaisut voivat auttaa ikääntyneitä ja vammaisia henkilöitä osallistumaan sosiaalisiin aktiviteetteihin virtuaalisesti, yhdistäen heidät ystäviin, perheeseen ja yhteisöihin. Virtuaaliavustajat voivat helpottaa sosiaalisen median käyttöä, videopuheluita ja muita digitaalisen kommunikaation muotoja, mahdollistaen rikkaamman ja aktiivisemman sosiaalisen elämän.


Turvallisuus ja Yksityisyys:

Turvallisuus ja yksityisyys ovat keskeisiä, kun ikääntyneet ja vammaiset henkilöt tutustuvat tekoälyyn. Monihoiva varmistaa, että kaikki tekoälyratkaisut ovat paitsi helppokäyttöisiä myös tiukasti suojattuja. Asiakkaidemme henkilökohtaiset tiedot ja keskustelut virtuaaliavustajien kanssa ovat suojattuja, tarjoten turvallisen ja luottamuksellisen vuorovaikutusympäristön.

Tekoäly voi olla enemmän kuin vain teknologia; se voi olla ystävä, seuralainen ja tukija arjessa. Monihoivan avulla tekoäly muuttuu henkilökohtaiseksi avustajaksi, joka tarjoaa paitsi käytännön apua myös henkistä tukea ja yhteisöllisyyttä, rikastuttaen ikääntyneiden ja vammaisten henkilöiden elämää monin tavoin.

Monihoiva on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kotimainen palveluyritys

Finnish flag isolated on white
Email 3D Icon

Info@monihoiva.com

Phone Call 3D Icon

P. 050 547 2782

Facebook round Button
Twitter Blue Button
3D Tiktok App Icon
Megaphone icon isolated 3d render illustration

Y-tunnus: 3331277-2

MoniHoiva 2023 - Avustajapalvelut - Henkilökohtainen avustaja