Concept of disability insurance
3D House Location illustration
Document Service 3D Icon
discount voucher
language translation symbol 3d icon
3D Eco Price Tag Illustration
3D Notification Bell Icon. 3D Render Yellow Ringing Bell with New Notification for Social Media Reminder.
Contact messaging 3D illustration

Palvelusetelin Käyttö Monihoivan Palveluissa

Palvelusetelin Käyttö Monihoivan Palveluissa

Jos olet saanut palvelusetelin, olet oikeutettu käyttämään sitä monipuolisesti palveluissamme. Palveluseteli tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada yksilöllistä ja ammattitaitoista tukea juuri sinun tarpeisiisi. Toimimme seuraavasti, jotta pääset hyödyntämään palvelusetelisi parhaalla mahdollisella tavalla:

3D illustration hand and contact options

Ota Yhteyttä: Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä meihin. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai käyttää verkkosivuillamme olevaa yhteydenottolomaketta. Me olemme täällä sinua varten!

Live chat icon. 3D element.

Kerro Tarpeistasi: Kun otat meihin yhteyttä, kerro meille, millaista apua etsit. Palvelumme kattavat laajasti erilaisia tukimuotoja, kuten henkilökohtainen avustus, kotihoito ja lapsiperheiden kotipalvelu. Keskustelemme kanssasi tarpeistasi ja siitä, miten voimme parhaiten tukea sinua.

Planning 3D Illustration

Palvelun Järjestäminen: Me huolehdimme, että löydämme sinulle sopivan palvelun. Ammattitaitoinen tiimimme käsittelee pyyntösi nopeasti ja tehokkaasti, järjestäen tarvitsemasi avun ja tuen. Tavoitteenamme on varmistaa, että saat palvelusetelisi turvin juuri sen tuen, jota tarvitset.

Kun otat meihin yhteyttä, aloitamme prosessin varmistaaksemme, että pääset nauttimaan palvelusetelisi tarjoamista eduista. Me Monihoivassa olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta, henkilökohtaista palvelua, joka vastaa yksilöllisiin tarpeisiisi. Me huolehdimme käytännön järjestelyistä, jotta sinä voit keskittyä omaan hyvinvointiisi ja elämänlaatusi parantamiseen.

Monihoiva on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kotimainen palveluyritys

Finnish flag isolated on white
Email 3D Icon

Info@monihoiva.com

Phone Call 3D Icon

P. 050 547 2782

Facebook round Button
Twitter Blue Button
3D Tiktok App Icon
Megaphone icon isolated 3d render illustration

Y-tunnus: 3331277-2

MoniHoiva 2023 - Avustajapalvelut - Henkilökohtainen avustaja