Thank You
3D House Location illustration
Document Service 3D Icon
discount voucher
language translation symbol 3d icon
3D Eco Price Tag Illustration
3D Notification Bell Icon. 3D Render Yellow Ringing Bell with New Notification for Social Media Reminder.
Contact messaging 3D illustration

Monihoivan Kielipalvelut: Yhdistämme Kulttuureja ja Ylittämme Kielimuureja

Monihoivan Kielipalvelut: Yhdistämme Kulttuureja ja Ylittämme Kielimuureja

Monihoivassa olemme omistautuneet tarjoamaan ikääntyneille ja vammaisille henkilöille esteettömän pääsyn kattaviin kielitukipalveluihimme. Ylpeinä voimme ilmoittaa, että palveluvalikoimamme sisältää nyt kuusi erilaista kieltä: Arabian, Englannin, Turkin, Kurdin, Turkmeenin ja Suomen. Pätevät avustajamme ovat valmiina tarjoamaan henkilökohtaista tukea ja ohjausta, mahdollistaen sinulle yhteydenpidon läheistesi kanssa, pääsyn tärkeään tietoon ja osallistumisen yhteiskunnalliseen elämään – kaikki omalla äidinkielelläsi.

Kuinka Kielituki Hyödyttää Ikääntyneitä ja Vammaisia:


  • Yhteys Läheisiin ja Yhteisöön: Kielipalvelumme mahdollistavat sujuvan kommunikoinnin läheistesi ja yhteisösi jäsenten kanssa, tukien sosiaalista osallistumista ja ehkäisten yksinäisyyttä.


  • Pääsy Palveluihin ja Tiedon Saanti: Tarjoamme avun, joka mahdollistaa esteettömän pääsyn tarvittaviin palveluihin ja tärkeään tietoon. Olipa kyse terveydenhuollosta, viranomaisasioinnista tai muista päivittäisistä tarpeista, kielitukemme varmistaa, että ymmärrät ja tulet ymmärretyksi.


  • Kulttuurinen Yhteys ja Rikastuttaminen: Kielitukemme avulla voit ylläpitää ja rikastuttaa omaa kulttuurista identiteettiäsi, osallistua kulttuurien väliseen vuoropuheluun ja kokea maailman moninaisuuden ilman kielimuureja.


  • Henkilökohtainen ja Mukautuva Tuki: Avustajamme eivät ainoastaan tarjoa käännösapua, vaan he ovat valmiina ymmärtämään ja vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiisi, tarjoten henkilökohtaista ja mukautuvaa tukea.

Monihoiva on sitoutunut yhdistämään ihmisiä ja kulttuureita, tarjoamalla ikääntyneille ja vammaisille henkilöille mahdollisuuksia elää rikasta ja osallistuvaa elämää ilman kielimuureja. Meidän avullamme voit kokea, oppia ja jakaa – kaikki omalla kielelläsi.

Monihoiva on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kotimainen palveluyritys

Finnish flag isolated on white
Email 3D Icon

Info@monihoiva.com

Phone Call 3D Icon

P. 050 547 2782

Facebook round Button
Twitter Blue Button
3D Tiktok App Icon
Megaphone icon isolated 3d render illustration
Instagram Icon

Y-tunnus: 3331277-2

MoniHoiva 2024 - Avustajapalvelut - Henkilökohtainen avustaja