Senior Man with Hearing Aid Using Tablet Computer
3D House Location illustration
Document Service 3D Icon
discount voucher
language translation symbol 3d icon
3D Eco Price Tag Illustration
3D Notification Bell Icon. 3D Render Yellow Ringing Bell with New Notification for Social Media Reminder.
Contact messaging 3D illustration

Hyvinvointiteknologia: Elämänlaadun Parantaminen Ikääntyneille ja Vammaisille Monihoivan Avulla

Hyvinvointiteknologia: Elämänlaadun Parantaminen Ikääntyneille ja Vammaisille Monihoivan Avulla

Monihoiva on sitoutunut parantamaan ikääntyneiden ja vammaisten henkilöiden elämänlaatua hyödyntämällä nykyaikaisen teknologian tarjoamia mahdollisuuksia.


Ymmärrämme, että teknologian käyttöönotto voi olla haastavaa, minkä vuoksi tarjoamme kattavia palveluita teknologian asennuksesta käyttöönottoon ja henkilökohtaiseen opastukseen.


Tavoitteenamme on tehdä arjesta helpompaa ja turvallisempaa tarjoamalla yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat jokaisen tarpeita.

disabled woman working on laptop

Hyödyt ja tärkeät pisteet

Hyödyt ja tärkeät pisteet

Asennus ja Käyttöönotto:

  • Monihoiva tarjoaa täydellisen palvelupaketin, joka kattaa hyvinvointiteknologian asennuksen ja käyttöönoton asiakkaan kodissa. Asiantuntijamme varmistavat, että laitteet asennetaan oikein ja että ne ovat valmiita käytettäviksi heti alusta alkaen. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen ja opastuksen, jotta asiakkaat voivat käyttää uutta teknologiaa itsenäisesti ja turvallisesti.


Etäterveyspalvelut:

  • Tarjoamme pääsyn etäterveyspalveluihin, jotka mahdollistavat lääketieteellisen neuvonnan ja tuen saamisen etäyhteyksien avulla. Monihoivan avulla asiakkaat voivat helposti yhdistää lääkäreihin ja terveydenhuollon ammattilaisiin kotioloissa, mikä säästää aikaa ja tekee terveydenhuollosta saavutettavampaa.


Älykäs kotiautomaatio:

  • Olemme täällä auttaaksemme ikääntyneitä ja vammaisia hyödyntämään älykotiteknologiaa, kuten automatisoituja valoja, ääniohjattuja laitteita ja liiketunnistimia. Monihoiva ei ainoastaan asenna näitä järjestelmiä, vaan myös opastaa niiden käytössä, varmistaen, että asiakkaamme voivat maksimoida hyödyn näistä ratkaisuista parantaakseen kotinsa turvallisuutta ja mukavuutta.


Kuntoilu- ja hyvinvointisovellukset:

  • Kannustamme säännölliseen liikuntaan ja mielen hyvinvoinnin ylläpitoon tarjoamalla pääsyn räätälöityihin kuntoilu- ja hyvinvointisovelluksiin. Monihoiva opastaa asiakkaita valitsemaan sopivat sovellukset ja tarjoaa tukea niiden käytössä, varmistamalla, että jokainen voi hyödyntää niitä omien kykyjensä ja tarpeidensa mukaan.

Monihoivan avulla ikääntyneet ja vammaiset henkilöt voivat hyödyntää hyvinvointiteknologiaa parantaakseen itsenäisyyttään, turvallisuuttaan ja osallistumistaan yhteiskunnalliseen elämään. Tarjoamamme asennus-, käyttöönotto- ja opastuspalvelut varmistavat, että jokainen asiakas voi käyttää teknologiaa luottavaisesti ja saavuttaa näin parannuksen elämänlaadussaan. Monihoiva on täällä tukemassa jokaista askelta kohti mukavampaa ja turvallisempaa arkea, hyödyntäen teknologian tarjoamia mahdollisuuksia.

Monihoiva on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kotimainen palveluyritys

Finnish flag isolated on white
Email 3D Icon

Info@monihoiva.com

Phone Call 3D Icon

P. 050 547 2782

Facebook round Button
Twitter Blue Button
3D Tiktok App Icon
Megaphone icon isolated 3d render illustration

Y-tunnus: 3331277-2

MoniHoiva 2023 - Avustajapalvelut - Henkilökohtainen avustaja