3D House Location illustration
Document Service 3D Icon
discount voucher
language translation symbol 3d icon
3D Eco Price Tag Illustration
3D Notification Bell Icon. 3D Render Yellow Ringing Bell with New Notification for Social Media Reminder.
Contact messaging 3D illustration
Set of illustrations nurses speaking with old people. Elder care and help concept. Social workers taking care about senior man and woman. Vector flat cartoon illustration.

Monihoiva Palvelut Elämänlaatua Parantavaa Tukea ja Henkilökohtaista Hoivaa

Monihoiva Palvelut Elämänlaatua Parantavaa Tukea ja Henkilökohtaista Hoivaa

Tekoäly: Monihoivan Avain Ikääntyneiden ja Vammaisten Arjen Helpottamiseen

Tekoäly: Monihoivan Avain Ikääntyneiden ja Vammaisten Arjen Helpottamiseen

Monihoiva hyödyntää tekoälyn tarjoamia innovaatioita, tarjoten ikääntyneille ja vammaisille henkilöille räätälöityä tukea ja parannettua elämänlaatua. Tekoälyn avulla voimme tarjota henkilökohtaisia etäterveyspalveluita, älykkäitä kotiavustajia ja jatkuvaa oppimista käyttäjän tarpeiden mukaan, mikä tekee jokapäiväisestä elämästä sujuvampaa ja turvallisempaa. Sitoutumisemme yksityisyyden suojaan ja turvallisuuteen varmistaa, että kaikki hyödyt saadaan irti turvallisessa ympäristössä. Monihoiva ja tekoäly yhdessä luovat ympäristön, jossa jokainen voi nauttia itsenäisemmästä ja aktiivisemmasta elämästä.

Monihoiva: Turvallisempaa ja Aktiivisempaa Elämää Teknologian Avulla

Monihoiva: Turvallisempaa ja Aktiivisempaa Elämää Teknologian Avulla

Monihoiva on sitoutunut parantamaan ikääntyneiden ja vammaisten henkilöiden elämänlaatua teknologian avulla, tarjoten samalla räätälöityä tukea ja turvaa digitaalisessa maailmassa.

Hyvinvointiteknologian avulla tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja tukevat itsenäistä elämää. Palvelumme kattaa etäterveyspalvelut, älykkään kotiautomaation sekä kuntoilu- ja hyvinvointisovellukset, joiden avulla voit nauttia aktiivisemmasta ja täyttävämmästä elämästä. Monihoivan asiantuntijat ovat tukenasi asennuksesta ja käyttöönotosta lähtien, varmistaen, että teknologia vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Digitaalisen turvallisuuden osalta olemme täällä opastamassa sinua turvalliseen netin käyttöön. Tarjoamme koulutusta salasanojen hallinnasta, yksityisyyden suojasta, turvallisesta verkkokaupasta ja digitaalisesta pankkitoiminnasta sekä sosiaalisen median turvallisesta käytöstä. Autamme myös tunnistamaan ja välttämään verkkohuijauksia, jotta voit liikkua digitaalisissa ympäristöissä luottavaisin mielin.

Esteettömät Yhteydet ja Kulttuurien Kohtaamiset Monihoivan Avulla

Esteettömät Yhteydet ja Kulttuurien Kohtaamiset Monihoivan Avulla

Monihoiva avaa ovet maailmanlaajuiseen yhteisöön ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille, tarjoten esteettömän pääsyn kielten ja kulttuurien rikkauteen. Meidän missionamme on yhdistää ihmiset yli rajojen ja esteiden, tuoden maailman lähemmäs sinua henkilökohtaisen ja mukautuvan kielituen kautta. Palvelumme sisältää laajan valikoiman kieliä – Arabia, Englanti, Turkki, Kurdi, Turkmeeni ja Suomi – joiden avulla tarjoamme ainutlaatuisia mahdollisuuksia kulttuurien väliseen vuorovaikutukseen ja oppimiseen.

Monihoiva on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kotimainen palveluyritys

Finnish flag isolated on white
Email 3D Icon

Info@monihoiva.com

Phone Call 3D Icon

P. 050 547 2782

Facebook round Button
Twitter Blue Button
3D Tiktok App Icon
Megaphone icon isolated 3d render illustration
Instagram Icon

Y-tunnus: 3331277-2

MoniHoiva 2024 - Avustajapalvelut - Henkilökohtainen avustaja