Disabled woman having breakfast
3D House Location illustration
Document Service 3D Icon
discount voucher
language translation symbol 3d icon
3D Eco Price Tag Illustration
3D Notification Bell Icon. 3D Render Yellow Ringing Bell with New Notification for Social Media Reminder.
Contact messaging 3D illustration

Monihoiva: Henkilökohtainen Kokkiavustaja Ikäihmisille ja Liikuntarajoitteisille

Monihoiva: Henkilökohtainen Kokkiavustaja Ikäihmisille ja Liikuntarajoitteisille

Monihoivassa ymmärrämme, kuinka tärkeää on ravitseva ruoka ja ruoanlaiton ilo jokapäiväisessä elämässä.


Siksi olemme laajentaneet palvelujamme sisältämään henkilökohtaiset kokkiavustajat, jotka ovat valmiita tukemaan ikäihmisiä ja liikuntarajoitteisia henkilöitä ruoanlaiton jokaisessa vaiheessa.


Olipa kyseessä sitten aterian suunnittelu, valmistus omien toiveidesi mukaisesti tai valmiin aterian tilaaminen, Monihoivan avustaja on täällä auttamassa.

Man in a Wheelchair Preparing Food in the Kitchen

Henkilökohtaisen Kokkiavustajan Palvelut

Henkilökohtaisen Kokkiavustajan Palvelut

  • Räätälöidyt Ateriasuunnitelmat: Asiakkaan toiveiden ja ravitsemuksellisten tarpeiden mukaisesti suunnitellut ateriat, jotka tukevat terveellistä elämäntapaa.


  • Henkilökohtainen Kokki Kotona: Avustaja, joka valmistaa aterioita asiakkaan omassa keittiössä, tarjoten mahdollisuuden nauttia tuoreista ja räätälöidyistä aterioista mukavasti kotona.


  • Yhteinen Ruoanlaittokokemus: Mahdollisuus osallistua aterian valmistukseen yhdessä avustajan kanssa, edistäen asiakkaan itsenäisyyttä ja tarjoten iloa ruoanlaitosta.


  • Erityisruokavalioiden Huomioiminen: Palvelumme on suunniteltu huomioimaan erilaiset ruokavaliot ja ravitsemukselliset rajoitukset, varmistaen, että jokainen ateria on sekä maistuva että terveydelle hyödyllinen.


  • Sosiaalinen Vuorovaikutus: Kokkiavustajan läsnäolo tarjoaa ei vain ateriapalvelun, vaan myös arvokasta sosiaalista vuorovaikutusta, vähentäen yksinäisyyden tunnetta.


  • Itsenäisyyden Tukeminen: Palvelumme on suunniteltu tukemaan asiakkaiden itsenäisyyttä, antaen heille mahdollisuuden tehdä päätöksiä omasta ruokavaliostaan ja osallistua ruoanlaittoon omien kykyjensä mukaan.

Monihoivan henkilökohtaisen kokkiavustajan palvelut tarjoavat ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille henkilöille ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia terveellisistä, räätälöidyistä aterioista omassa kodissaan, samalla kun edistetään heidän sosiaalista hyvinvointiaan ja itsenäisyyttään.

Monihoiva on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kotimainen palveluyritys

Finnish flag isolated on white
Email 3D Icon

Info@monihoiva.com

Phone Call 3D Icon

P. 050 547 2782

Facebook round Button
Twitter Blue Button
3D Tiktok App Icon
Megaphone icon isolated 3d render illustration

Y-tunnus: 3331277-2

MoniHoiva 2023 - Avustajapalvelut - Henkilökohtainen avustaja