Hand Holding House Figure on Blurred Background. Home Care Concept
3D House Location illustration
Document Service 3D Icon
discount voucher
language translation symbol 3d icon
3D Eco Price Tag Illustration
3D Notification Bell Icon. 3D Render Yellow Ringing Bell with New Notification for Social Media Reminder.
Contact messaging 3D illustration

Kotihoidon tukipalvelu

Kotihoidon tukipalvelu

Gradient color background

Laajasti kattavien ja yhteistyössä suunniteltujen kotihoitopalveluiden avulla tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisuus nauttia mukavasta, turvallisesta ja korkealaatuisesta elämästä oman kodin rauhassa ja turvassa.

Monihoivan tarjoamat korkealaatuiset kotihoidon tukipalvelut ovat suunniteltu sinulle tai läheisellesi, tarkoituksena tukea ja helpottaa arkea sekä kotona että kodin ulkopuolella.


Meillä on vahva sitoutuminen siihen, että palvelumme suunnitellaan yhdessä asiakkaidemme kanssa, mukautuen yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin.


Tämän lähestymistavan avulla, ostaessasi palvelun, sovimme yksityiskohtaisesti sekä palvelun sisällöstä että tavoitteista. Näiden pohjalta meidän ammattitaitoiset hoiva-avustajamme ja lähihoitajamme tarjoavat tukea asiakkaillemme eri elämäntilanteissa ja arjen askareissa, aina henkilökohtaisesta hoidosta kodinhoidon tehtäviin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kotihoidon tukipalvelusta

Usein kysyttyjä kysymyksiä kotihoidon tukipalvelusta

Monihoivan kattavat kotihoidon tukipalvelut – Yksilöllistä apua arkeesi

Monihoivan kattavat kotihoidon tukipalvelut – Yksilöllistä apua arkeesi

Mitä Monihoivan kotihoidon tukipalvelut voivat tarjota?


Monihoivan kotihoidon tukipalvelut on suunniteltu tarjoamaan monipuolista tukea ja apua arjen eri tilanteissa. Palveluihimme voi kuulua muun muassa:

  • Henkilökohtainen hygienia: Avustaminen suihkussa, saunassa, kylvyssä ja mahdollisuus yhteisiin retkiin uimaan, uimahalliin tai kylpylään, tukien henkilökohtaisen hygienian ylläpitoa.


  • Kauppa-asiointi: Asiointiapu kaupassa, mukaan lukien ostoslistan laatiminen, ostosten purkaminen ja säilytys sekä avustaminen terveellisten ja ravintorikkaiden tuotteiden valinnassa.


  • Ruokailu ja ruoanvalmistus: Avustaminen ruokailussa, ruoanvalmistuksessa ja aterioiden järjestämisessä, tukien tasapainoista ruokavaliota ja nautinnollisia ateriahetkiä.


  • Kodinhoidolliset tehtävät: Avustaminen kodin ylläpitotehtävissä, kuten pyykkihuollossa, säilyttäen kodin viihtyisyyden ja puhtauden


  • Terveyden ylläpito: Osallistava kotikuntoutus ja hyvän terveyden tukeminen, esimerkiksi pukeutumisessa, liikkumisessa ja kotijumpassa, sekä sairaalasta toipumisen tukeminen kuntoutusohjeiden mukaan.


  • Asiointiapu ja neuvonta: Saattaminen ja tuki lääkärikäynneillä, pankkiasioinnissa sekä mielen hyvinvoinnin tukeminen keskustelutuen, yhdessä ulkoilun ja sosiaalisten kontaktien avulla.


  • Turvapalvelut: Turvapuhelinlaitteen säännöllinen testaus ja opastus sen käyttöön,


Mikä erottaa Monihoivan muista toimijoista?

Meillä Monihoivalla kotihoito pohjautuu syvään auttamisen haluun ja intohimoon tehdä työtä suurella sydämellä. Monihoivalaisia yhdistää lämminhenkinen, ystävällinen asenne ja aito kiireettömyys. Korostamme erityisesti tutun hoitajan merkitystä, joka tuntee asiakkaan, heidän tarpeensa sekä kodin tavat syvällisesti, luoden turvallisuutta ja jatkuvuutta hoitosuhteeseen. Lisäksi Monihoiva erottautuu täysin kotimaisena, luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka kantaa vastuutaan yhteiskunnallisesti - maksamalla veronsa Suomeen, huolehtimalla työntekijöidensä hyvinvoinnista ja ennen kaikkea varmistamalla asiakkaidensa korkeatasoisen hoidon ja hyvinvoinnin.

Kuka avustaa tai auttaa Monihoivan kotihoidon tukipalvelussa?

Monihoivan kotihoidon tukipalvelussa asiakkaita avustavat ja auttavat ammattitaitoiset, koulutetut ja kokeneet ammattilaiset, jotka työskentelevät moniammatillisessa yhteistyössä ja jakavat vastuut huolellisesti. Terveydenhoitoon liittyviä toimenpiteitä suorittavilta työntekijöiltämme vaaditaan soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan tutkintoa, varmistaen palveluidemme korkean laadun ja asiakkaidemme turvallisuuden.

Miten haen Monihoivan kotihoidon tukipalvelua ja miten palvelu maksetaan?

Mikäli sinä tai läheisesi tarvitsee kotihoidon tukipalvelua, voit hankkia palvelun suoraan Monihoivalta itse maksettuna tai hyvinvointialueesi kautta, jolloin palvelun maksujärjestelyt määritellään tapauskohtaisesti. Palvelun myöntämisen päätöksen tekee hyvinvointialueesi palveluohjaaja,

Yksityiset henkilöt voivat ostaa palvelun suoraan tai käyttää hyvinvointialueen myöntämää palveluseteliä. Lisäksi hyvinvointialueet ja yritykset voivat hankkia Monihoivan palveluita joko kertaluontoisesti tai solmimalla jatkuvan palvelusopimuksen, jolloin palvelun ehdot sovitaan yksityiskohtaisesti.

Monihoiva on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kotimainen palveluyritys

Etusivu

Finnish flag isolated on white

Yhteystiedot

Email 3D Icon

Info@monihoiva.com

Phone Call 3D Icon

P. 050 547 2782

Facebook round Button
Twitter Blue Button
3D Tiktok App Icon
Megaphone icon isolated 3d render illustration

Y-tunnus: 3331277-2

MoniHoiva 2023 - Avustajapalvelut - Henkilökohtainen avustaja