Smartphone protected against cyber security attacks
3D House Location illustration
Document Service 3D Icon
discount voucher
language translation symbol 3d icon
3D Eco Price Tag Illustration
3D Notification Bell Icon. 3D Render Yellow Ringing Bell with New Notification for Social Media Reminder.
Contact messaging 3D illustration

Vahvista Digitaalista Turvallisuutta Ikääntyneille ja Vammaisille Monihoivan Asiantuntemuksella

Vahvista Digitaalista Turvallisuutta Ikääntyneille ja Vammaisille Monihoivan Asiantuntemuksella

Monihoiva on omistautunut rakentamaan turvallisemman digitaalisen ympäristön ikääntyneille ja vammaisille, tarjoamalla korkealaatuista opastusta ja tukea digitaalisen turvallisuuden alueella.


Käytännönläheisen koulutuksemme ja helppokäyttöisten työkalujemme avulla keskitymme vahvistamaan digitaalista turvallisuutta ja tietoisuutta, jotta haavoittuvaisemmat käyttäjät voivat kohdata verkkoelämän haasteet varmuudella.

Mobile Scams Concept. Shocked Senior Woman Looking At Smartphone Screen In Frustration

Hyödyt ja tärkeät pisteet

Hyödyt ja tärkeät pisteet

  • Salasanojen Hallinta: Opastamme luomaan vahvoja, uniikkeja salasanoja ja käyttämään salasanojen hallintatyökaluja, mikä on ensiarvoisen tärkeää henkilökohtaisten tietojen suojauksessa.


  • Yksityisyyden Suoja: Tarjoamme koulutusta yksityisyyden suojaamiseen liittyvissä asioissa, opettaen, miten henkilötiedot pidetään turvassa verkossa ja miten voidaan välttää tietovuodot.


  • Turvallinen Verkkokauppa ja Pankkitoiminta: Neuvomme, kuinka tehdä ostoksia ja hallinnoida raha-asioita verkossa turvallisesti, vähentäen riskiä joutua petosten uhriksi.


  • Sosiaalisen Median Turvallisuus: Annamme ohjeita turvalliseen sosiaalisen median käyttöön, auttaen tunnistamaan mahdolliset uhat ja välttämään haitallista sisältöä.


  • Huijausten ja Petosten Tunnistaminen: Valmennamme ikääntyneitä ja vammaisia tunnistamaan ja välttämään yleisimpiä verkkohuijauksia ja petoksia, tarjoten tietoa siitä, kuinka pysyä turvassa verkossa.

Monihoivan tavoitteena on varmistaa, että ikääntyneet ja vammaiset voivat hyödyntää digitaalisen maailman tarjoamia mahdollisuuksia turvallisesti ja luottavaisesti. Ymmärrämme digitaalisen turvallisuuden merkityksen ja olemme sitoutuneet tarjoamaan kattavaa tukea ja koulutusta, joka mahdollistaa turvallisen ja itsenäisen pääsyn teknologian maailmaan. Kehittämällä digitaalisen turvallisuuden taitoja, voimme yhdessä luoda ympäristön, jossa jokainen tuntee olonsa suojatuksi ja voimaantuneeksi digitaalisessa yhteiskunnassamme. Monihoivan kanssa digitaalinen turvallisuus ei ole vain mahdollisuus, vaan oikeus kaikille.

Monihoiva on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kotimainen palveluyritys

Finnish flag isolated on white
Email 3D Icon

Info@monihoiva.com

Phone Call 3D Icon

P. 050 547 2782

Facebook round Button
Twitter Blue Button
3D Tiktok App Icon
Megaphone icon isolated 3d render illustration

Y-tunnus: 3331277-2

MoniHoiva 2023 - Avustajapalvelut - Henkilökohtainen avustaja