3D House Location illustration
Document Service 3D Icon
discount voucher
language translation symbol 3d icon
3D Eco Price Tag Illustration
3D Notification Bell Icon. 3D Render Yellow Ringing Bell with New Notification for Social Media Reminder.
Contact messaging 3D illustration

Arjen Tuen Avulla Kohti Turvallisempaa ja Mukavampaa Ikäihmisten Arkea

Arjen Tuen Avulla Kohti Turvallisempaa ja Mukavampaa Ikäihmisten Arkea

Monihoiva Arjen Tuki tarjoaa mukautuvaa ja ei-sairaanhoidollista kotiapua, joka keskittyy ikäihmisten arjen tukemiseen ja turvallisen verkoston luomiseen. Tämä palvelu on suunniteltu vastaamaan ikäihmisten tarpeisiin tarjoten heille kiireetöntä seuraa, arjen apua sekä lisäturvaa niin ikäihmisille itselleen kuin heidän läheisilleen.


Monihoivan Arjen Tuki on suunniteltu asiakaslähtöisesti, mahdollistaen palveluiden muokkaamisen kunkin asiakkaan ja heidän läheistensä yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Asiakkaat voivat valita palvelun säännöllisenä tukena tai satunnaisina kertakäynteinä, tarpeidensa mukaan.


Laajentamalla toimintaansa, Monihoiva Arjen Tuki on nyt saatavilla Pirkanmaalla, tuoden palvelunsa entistä lähemmäksi suurempaa joukkoa ikäihmisiä. Tämä uudistus mahdollistaa kattavamman tuen ja apun tarjonnan ikäihmisille ympäri aluetta, vahvistaen heidän itsenäisyyttään ja turvallisuuden tunnettaan arjessa.


Old Couple Walking in Nature

Arjen Tuki tarjoaa apua ja seuraa ikäihmiselle sekä kotona että sen ulkopuolella. Arjen Tuen keskeinen tehtävä on tarjota ikäihmiselle seuraa ja tukea arkeen.


Arjen Tuki voi olla avuksi monenlaisissa päivittäisissä askareissa, kuten ulkoilussa, asioinnissa, ruoanlaitossa ja kodin ylläpidossa. Pyrimme parantamaan ikäihmisten elämänlaatua olemalla luotettava tuki arjessa ja toteuttamalla yhdessä mieluisia aktiviteetteja.


Voimme esimerkiksi nauttia puistokävelyistä, kirjastovierailuista, elokuvareissuista tai yksinkertaisesti keskustella kahvikupin äärellä.


Arjen Tuen käynnit on suunniteltu kiireettömiksi, ja sen vuoksi vierailut kestävät aina vähintään kaksi tuntia. Tämä antaa meille aikaa vaihtaa kuulumisia ennen yhteisiä tekemisiä. Toimintamme on joustavaa: ikäihminen voi itse päättää, mitä haluaa kulloinkin tehdä.

Kohtaamisemme auttavat ylläpitämään ikäihmisen toimintakykyä ja tuovat turvaa niin ikäihmiselle kuin hänen läheisilleen. Arjen Tuen palvelut helpottavat ikäihmisen arjen sujuvuutta, mikä voi joskus olla haastavaa myös läheisille. Tuki läheisten asioiden hoitamisessa on olennainen osa palveluamme. Tarjoamme turvaa ja tukea, ja meiltä löytyy tarvittaessa myös muita palveluita, kuten kotisiivousta ja kotihoitoa, jotka tukevat ikäihmisen arkea.

Accountant desktop with calculator in hands and notepad for recording expenses or income near cash

Säästä Ikäihmisten Avustuspalveluissa: Kotitalousvähennyksellä Jopa 60 % Edullisemmin Vuonna 2024

Säästä Ikäihmisten Avustuspalveluissa: Kotitalousvähennyksellä Jopa 60 % Edullisemmin Vuonna 2024

Ikäihmisille tukea jopa 60 % edullisemmin kotitalousvähennyksen avulla. Arjen Tuen palvelut, mukaan lukien seura- ja avustajapalvelut, ovat 60 %:sti kotitalousvähennyskelpoisia vuonna 2024.


Vähennyksen omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa, ja vähennystä voi saada enintään 3500 euroa henkilöä kohden vuodessa. Verohyödyt ovat saatavilla myös palveluiden ostamisesta omille vanhemmille tai isovanhemmille.

Inheritance House Icon, Isometric Style

JULKAISTU: 11.03.2024

KIRJOITTAJA: MONIHOIVA

Monihoiva on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan kotimainen palveluyritys

Finnish flag isolated on white
Email 3D Icon

Info@monihoiva.com

Phone Call 3D Icon

P. 050 547 2782

Facebook round Button
Twitter Blue Button
3D Tiktok App Icon
Megaphone icon isolated 3d render illustration

Y-tunnus: 3331277-2

MoniHoiva 2023 - Avustajapalvelut - Henkilökohtainen avustaja